GOURMETAFTEN

FREDAG DEN 26. OKTOBER FRA KL. 18:30
SYV RETTER INK. VINMENU

895 KR. PER PERSON

 

1. RET
RISSOTTO MED KAMMUSLING, FRISKE GRØNNE ASPARGES OG SHITAKESVAMPE - SMAGT TIL MED SAFRAN

. . .

KOLD CREME NINON SERVERET SOM SHOT MED BACONDRYS
. . .

2. RET
OVNBAGT TORSK MED URTESAUCE

3. RET
HERTIL SMØRDAMPET RØDBEDER, KARAMELLISERET LØGKOMPOT OG STEGT KARTOFFE

4. RET
KRABBESALAT AF KAMCHATKA MED ÆBLE OG BACON

. . .

RØDVINSGRANITE

. . .

5. RET
KRONDYRFILET MED GULERODSPURÉ, POMMES ANNA, RISTEDE SHITAKESVAMPE OG GLAC

6. RET
OSTECREME MED RUGBRØDSCHIPS OG HJEMMELAVET SYLT

7. RET
GATEAU MARCEL MED BÆRCOULIS, FRISK FRUGT OG CITRONSORBET