A LA CARTE JULEMENU

FRA DEN 5. NOVEMBER - 22. DECEMBER KØRER VI
MED FØLGENDE JULEMENU I RESTAURANTEN

 

FORRET
Rosastegt andebryst, julesalat med appelsin og valnødder.
Severes i filodej med portvinglace.
79 kr.

HOVEDRET
Langtidsstegt svinebryst med æblepurré, smørdampede rosenkålsblade med hasselnødder,
hvide kartofler, skysauce og tyttebærkompot.
172 kr. 

DESSERT
Jule panna cotta med kirsebærgelé.
54 kr. 

 

Alle tre retter: 280 Kr.

 

UDOVER VORES JULEMENU, ER DET OGSÅ MULIGT AT BESTILLE FØLGENDE RETTER:

Luksusstjerneskud med pandestegt rødspættefileter, håndpillede rejer, hjemmelavet dressing,
mayonnaise, grønne asparges, varmrøget laks fra Kildens Røgeri, og lakserogn.

Vælg i mellem:
1 fisk: 95 kr.
2 fisk: 115 kr.
3 fisk: 135 kr.

Wienerschnitzel med pommes saute, ærter, wienerdreng og svampesauce.
159 kr.