A LA CARTE MENU

TORSDAG - FREDAG - LØRDAG
MELLEM KL. 17:00 - 20:00

FORRETTER

KLASSISK REJECOCKTAIL
MED HÅNDPILLEDE REJER, SPRØD SALAT, HJEMMELAVET THOUSAND ISLAND-DRESSING OG FRISKE GRØNNE ASPARGES.
79 KR.

HUMMERSUPPE
MED JOMFRUHUMMERHALER, HÅNDPILLEDE REJER OG DILD OLIE.
99 KR.

DAMPET TORSK
PÅ BUND AF GRØNNE ASPARGES OG FORÅRSLØG. HERTIL SAUCE BEURRE BLANC OG OSTECHIPS.
85 KR.

HOVEDRETTER

LUKSUS STJERNESKUD
PANDESTEGTE RØDSPÆTTEFILLETER, HÅNDPILLEDE REJER, VARMRØGET LAKS,
FRISKE ASPARGES, CAVIAR OG DRESSING. SERVERES PÅ SPRØDSTEGT BRØD

LILLE 89 KR.
MELLEM 109 KR.
STOR 129 KR.

STEAK AF OKSEFILET
HERTIL HJEMMELAVEDE POMMES FRITES, MARINERET SALAT OG BERNAISESAUCE
219 KR.

DAMPET TORSK
PÅ BUND AF GRØNNE ASPARGES OG FORÅRSLØG. HERTIL SAUCE BEURRE BLANC OG OSTECHIPS.
165 KR.

WIENERSCHNITZEL
MED POMMES SAUTE, ÆRTER, SMØRSAUCE OG "WIENERDRENG"
155 KR.

 

TILKØB:

SPRØD SALAT
22 KR.

POMMES FRITES
15 KR.

DESSERTER

GATEAU MARCEL
CHOKOLADEKAGE MED STOR SMAG. HERTIL MANGOSORBET, FRUGTCOULIS OG FRISK FRUGT
78 KR.

VODSKOV KROS HJEMMELAVET IS
MED MAKRONER OG CHOKOLADE. HERTIL FRUGT OG CHOKOLADESAUCE
52 KR.