A LA CARTE MENU

FRA KL. 17:00 - 20:00

FORRETTER

Soup l'oignon - fransk løgsuppe med gratineret ostebrød.
58 kr.

Gravad kalvefilet med marineret salat, parmesan og brombærsauce.
Hertil brød og kryddersmør.
62 kr.

 

SPECIALITETER

Fisk-og skaldyrstallerken med kun det bedste fra havet
169 kr.

Luksusstjerneskud med pandestegte rødspættefileter, håndpillede rejer, hjemmelavet dressing,
mayonnaise, grønne asparges, varmrøget laks fra Kildens Røgeri, og lakserogn.
1 fisk: 109 kr.
2 fisk: 129 kr.
3 fisk: 149 kr.

Hjemmelavede tarteletter:

Høns i asparges 53 kr. pr. stk.  | Håndpillede rejer med asparges: 63 kr. pr. stk.

 

HOVEDRETTER 

Coq au vin lavet på hvidvin: Fjerkræ i flødesauce med gulerod, perleløg og svampe.
Serveret med bagt kartoffelmos.
149 kr.

Saltimbocca: Kalverulle med røget skinke og salvie i cremet tomatsauce.
Serveret med bagt kartoffelmos.
169 kr.

Steak af oksehøjreb med honningglaserede rodfrugter, chips af skorzonerrod og hjemmelavede pommes frites.
Hertil bearnaise sauce.
259 kr.

Vodskov Kro Burger med pulled pork, coleslaw, tomat, agurk og syltede løg.
Hertil pommes frites.
129 kr.

 

TIL DE SMÅ

Kyllingespyd med pommes frites og dip.
69 kr.

Tre små sliders med pulled pork, tomat, agurk og mayonnaise.
59 kr.

To fiskefileter med pommes frites og hjemmerørt remoulade.
72 kr.

 

DESSERTER 

Vodskov Kro Is: Vaniljeis med makroner og chokolade.
Serveret med bærcoulis, chokoladecrumble og frisk frugt.
52 kr.

Hvid chokolademousse med granatæble anrettet på bund af mazarinkage.
Hertil bærcoulis og friske bær.
72 kr.