GOURMETAFTEN

FREDAG DEN 26. OKTOBER FRA KL. 18:30
SYV RETTER INKL. VINMENU

895 KR. PER PERSON

 

1. RET
RISOTTO MED KAMMUSLING, FRISKE GRØNNE ASPARGES OG SHITAKESVAMPE, SMAGT TIL MED SAFRAN
- DOPFF AU MOULIN MUSCAT FRA ALSACE -

 

2. RET
KOLD CREME NINON SERVERET SOM SHOT MED BACONDRYS
- BOSCHENDAL 1685 ROSE - CHARDONNAY/PINOT NOIR -

 

3. RET
OVNBAGT TORSK MED URTESAUCE.
HERTIL SMØRDAMPET RØDBEDER, KARAMELLISERET LØGKOMPOT OG STEGT KARTOFFEL
- BELLEMARE CHARDONNAY SYDFRANKRIG -

 

4. RET
KRABBESALAT AF KAMCHATKA MED ÆBLE OG BACON
- ROSENHOF RIESLING, MOSEL TYSKLAND -

. . .

RØDVINSGRANITE

. . .

5. RET
KRONDYRFILET MED GULERODSPURÉ, POMMES ANNA, RISTEDE SHITAKESVAMPE OG GLACE
- JEROME QUIOT CHATEAUNEUF DU PAPE, RHONE -

 

6. RET
OSTECREME MED RUGBRØDSCHIPS OG HJEMMELAVET SYLT
- MONTE ZOVO CA’ INVERNO, VENETO ITALIEN -

 

7. RET
GATEAU MARCEL MED BÆRCOULIS, FRISK FRUGT OG CITRONSORBET
- MONTE ZOVO RECIOTO 50 CL. VENETO ITALIEN -