FISK- OG SKALDYRSAFTEN

FREDAG DEN 22. MARTS FRA KL. 18:30
395 KR. PER PERSON

LEGERET FISKESUPPE

KOLDRØGET LAKS FRA KILDENS RYGERI MED KANTARELCREME

PIL-SELV-REJER MED CITRONMAYONAISE

REJESALAT MED HÅNDPILLEDE REJER

KAMCHATKAKRABBER MED ÆBLESALAT

RISTEDE 1/1 JOMFRUHUMMERE MED HVIDLØG

DAMPET HAVKAT MED ÆRTEPURÉ OG RISTET SERRANO

BLACKTIGER-REJER I CHILI, HVIDLØG OG HONNING, HERTIL HJEMMERØRT CHILIMAYONAISE

KAMMUSLINGER MED REJESKUM OG ÆRTESKUD

HVIDVINSDAMPEDE BLÅMUSLINGER MED KRYDDERURTER

FRISK SALAT

BUTTERDEJS-FLORONER

BAGT KARTOFFELMOS

BRØD OG SMØR

BROWNIE MED CITRONSORBET SAMT BÆRCOULIS OG FRISK FRUGT