JULEBUFFET
FRA DEN 5. NOVEMBER - 22. DECEMBER
PÅ KROEN ELLER UD AF HUSET (MINDST 10 PERSONER)
Marineret sild med hjemmelavet karrysalat og capers
Håndpillede rejer med æg, citron og hjemmelavet mayonnaise
Smørstegt fiskefilet med citron og hjemmelavet remoulade
Varmrøget laks fra kildens røgeri i nibe og urtecreme
Flæskesteg med hjemmelavet rødkål og brunede kartofler
Glaseret skinke og grønlangkål
Rosastegt andebryst med andesauce
Medister og stuvet hvidkål
Hjemmelavet ris a la mande med lun kirsebærsauce
Brød og smør
279 kr. per person
TILKØB
Brieost med honningmarinerede nødder og rugkiks: 30 kr.
NATMAD
Karrysuppe med hønskekød, grøntsager og ris: 52 kr.
Hotdogs med det hele: 62 kr.
Pålægsbord: Fire slags pålæg med tilbehør samt brød og smør: 82 kr.
A LA CARTE JULEMENU
FRA DEN 5. NOVEMBER - 22. DECEMBER
3-RETTERS JULEMENU I RESTAURANTEN
FORRET
Rosastegt andebryst, julesalat med appelsin og valnødder.
Severes i filodej med portvinglace.
79 kr.
HOVEDRET
Langtidsstegt svinebryst med æblepurré, smørdampede rosenkålsblade med hasselnødder,
hvide kartofler, skysauce og tyttebærkompot.
172 kr.
DESSERT
Jule panna cotta med kirsebærgelé.
54 kr.
Alle tre retter: 280 Kr.