TAKE AWAY

* Gælder fra fredag den 5. marts *

Onsdag til lørdag fra kl. 11.30 – 20.00
Søndag fra kl. 11.30 – 15.00

 

Stjerneskud
Paneret vesterhavsfisk, koldrøget laks, håndpillede rejer, grillet citron og purløgmayonnaise
125 kr.

 

Pankopaneret vesterhavsfisk på rugbrød med citronmayonnaise
75 kr. | med håndpillede rejer + 10, kr.

 

Grillet surdejsbrød med håndpillede rejer, purløgsmayonnaise og grillet citron
85 kr.

 

Cæsarsalat med confiteret kylling, croutoner, bacon, syltede tomater, agurk, vesterhavsost og cæsardressing
85 kr.

 

Tapasanretning
Brød og smør
2-3 retter med fisk & skaldyr
3-4 retter med kød & specialiteter
1 dessert
150 kr.

 

Carpaccio, syltede løg, lime, vesterhavsost, pinjekerner, salat og olivenolie
85 kr.

 

Æblekage med crumble og tonkafløde
55 kr.

 

Ahlmanns brownie med saltkaramel og nødder
65 kr.

 

Aftenretter serveres fra onsdag til lørdag fra kl. 17.00 - 20.30

Spaghetti bolognese
Børn 50 kr. | Voksne 75 kr.

 

Spaghetti a’la carbonara
Børn 50 kr. | Voksne 85 kr.

 

Glaseret oksespidsbryst, grillet kål og rodfrugter, peberrod sauce og kartofler
125 kr.

 

Dansk bøf med bløde løg, kartoffelmos og skysauce
95 kr.