NYTÅR

BEGGE MENUER SKAL BESTILLES SENEST DEN 20. DECEMBER

I HUSET

SNACKS
CANAPÉ MED REJESALAT AF HÅNDPILLEDE REJER
CANAPÉ MED SVAMPECREME OG RISTET SERRANO

 

HERTIL CHAMPAGNE

 

1. SERVERING
SALAT AF KAMCHATKAKRABBE MED ÆBLE, BACON OG CITRON - SERVERET PÅ BLINIS

 

2. SERVERING
HALV DANSK SORTHUMMER SERVERET MED MARINERET SALAT, BRÆNDT CITRON OG HOLLANDAISESAUCE

 

3. SERVERING
OVNBAGT TORSK MED KARAMMALLISERET LØG, ÆRTEPURÉ, BACONSTØV, RØDBEDESPIRRE OG URTESAUCE

 

HVIDVINSGRANITÉ SMAGT TIL MED FERSKEN

 

4. SERVERING
OKSEMØRBRAD WELLINGTON MED POMMES ANNA, STEGTE SVAMPE, GULERODSPURÉ OG SVAMPESAUCE

 

5. SERVERING
OSTETALLERKEN MED SYLTET VALNØD OG ÆBLE/HONNINGKOMPOT

 

6. SERVERING
FRUGTSORBET I NØDDEKURV, CHOKOLADECRUMBLE OG FRISK FRUGT

 

CHAMPAGNE OG KRANSEKAGE KL. 24:00

 

PRIS PER PERSON: 895 KR. 

NYTÅRSFESTEN STARTER FRA KL. 17:00

UD AF HUSET

SNAKCS

CANAPÉ MED REJESALAT AF HÅNDPILLEDE REJER
CANAPÉ MED SVAMPECREME OG RISTET SERRANO

 

FORRET

SKALDYRSGRATIN MED MARINERET SALAT, KOLD CITRUSSAUCE OG FRISKE URTER

 

HOVEDRET

OKSEMØRBRAD MED POMMES ANNA, STEGTE SVAMPE, GULERODSPURÉ OG SVAMPESAUCE

 

DESSERT

GATEAU MARCEL MED FRISK FRUGT, CHOKOLADECRUMBLE OG BÆRCOULIS

 

PRIS PER PERSON: 349 KR. 

SKAL AFHENTES MELLEM KL. 11:00 - 14:00